Eskilstunas korrupta maffiastyre!

Svågerpolitik genomsyrar hela den politiska ledningen i Eskilstuna Kommun, som visserligen styrs av en Moderat, en Centerpartist och en Socialdemokrat, den så kallade starke mannen är kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson. Kommunfullmäktige har en fastnålad ordförande i Ann-Sofi Wågström som är som en morsa för hela denna på bild ovan församling. Samme Ann-Sofie Wågström sitter som ordförande för Energi och Miljö, så den dåliga upphandlingen av IP-Only kom inte precis som någon överraskning och efter vad hon själv sagt, enligt säkra källor, är upphandlingen bra för EEM och apan tror även att de ska vinna Telias överklagan till förvaltningsrätten, då konkurrensen är satt ur spel, med de horribla höjningarna på 10-23 procent, vilket enligt IP-Onlys priser, ger alla stadsnätskunderna i Eskilstuna en rejäl höjning upp i pris!

1 tanke på “Eskilstunas korrupta maffiastyre!

  1. Förklaring till klassbilden, De kända sitter i mitten. På vänstra kanten sitter ANNELIE KLAVINS NYSTRÖM ett stolpskott jag ringde om nattvandring för några år sedan, hon var då något av en ledare för det Trygga Eskilstuna, men visste tamejfan inget. Stolpskottet på högerkanten, är också en slags morsa i denna hierarki nämligen SARITA HOTTI välkänd för de flesta!

    ANNELIE KLAVINS NYSTRÖM

    SARITA HOTTI

    Dom är väl fina? Eskilstuna Kommuns stoltaste!
    Och den stoltaste av dem alla, men som inte syns på bilden, hon som styr detta korrupta möte, den riktiga morsan ANN-SOFIE WÅGSTRÖM!

    Gilla

Lämna en kommentar