Apropå nattens bilbränder?

De har fullt upp med att kommentera nattens alla bränder, 17 stycken bilar, inte undra på att de jobbar för fullt, ser ni inte det, så låt dom jobba på, Eskilstuna måste ju bli den trygga staden vi är vana att bo i, så snabbt det bara är möjligt, så låt dem jobba ifred!

2 tankar på “Apropå nattens bilbränder?

 1. Egentligen så sitter dom i rätta positioner, Jari på högerkanten, Arne i mitten (Centern) och bossen till vänster, sossen Jimmy Jansson!

  Gilla

 2. Citerar direkt ur Eskilstuna Kuriren den 17 maj 2021:
  ”Jimmy Jansson (S) om bränderna: ”Det är sjukt”
  Kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson uppmanar Eskilstunaborna att bidra till att brotten blir lösta.
  ”Nu vill jag ha din extra uppmärksamhet” skrev kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson på Facebook under natten till måndagen.

  Hans teori är att det handlar om yngre gärningsmän.

  ”Troligtvis är det någon yngre. Någon som borde sova för att klara skolan? Om den går där. Inte vara ute 22:00 en söndagskväll när allt är stängt åtminstone. Om inte annat är detta så omfattande att det omöjligt går att hålla hemligt. Hör du saker. Tipsa och anmäl. Någon måste undra vart någon är i kväll. Om man kommer hem och stinker bensin kan det ju vara en signal…” skriver Jansson.

  Han tror att det finns flera personer som har vetskap om vilka gärningsmännen är.

  ”Det betyder att det finns en hel del, sannolikt, Eskilstunabor, som bör fundera över vart deras ungdom, syskon eller klasskamrat var igår kväll? Eller är just nu! Om den inte var hemma utan bra förklaring är kanske det enda rimliga en polisanmälan. Ett tips. Om du hyser någon sorts hopp om att få personen bort från detta leverne så är det den enda rätta vägen. Du vet nog egentligen en hel del. Eller anar. Så är det i regel. Vilket ansvar är du beredd att ta på dig genom att vara tyst?”.

  Jimmy Jansson hoppas att motivet kommer att klarna men skriver att det tvivelsutan handlar om systematiska, organiserade attacker, och han frågar sig om det handlar om att dölja annan brottslighet. Eller:

  ”Jävelskap i största allmänhet? Peka finger åt polisen för framgångsrika insatser? Skapa oro och turbulens? Öka motsättningar? Syftet behöver bli klarlagt. Personer behöver gripas, åtalas och dömas”.

  Jimmy Jansson berömmer även räddningstjänstens och polisens insats.

  ”Ni är oumbärliga. Våra resurser och kapacitet prövas i stunder som dessa.”

  Eskilstuna-Kuriren har sökt och fortsätter att söka Jimmy Jansson.” Slut på citatet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s