Vilka bor på Eskilsgatan 83?

Vilka tror ni kommer att flytta in här? Finns några lägenheter att hyra, alla med högt i tak och i bottenvåningen stora fina fönster. Hyra för en 2-4 rummare i bottenvåningen går på 9980-14948 spänn i månaden, så vilka kommer kunna bo här eller vill hyra, med de hyrorna? Ja, inga pensionärer, det är då klart och när det är så billigt att låna just nu, så tror jag vi får se flera, med knappa inkomster flytta in eller inga inkomster alls och då finns bara en kategori kvar, de som kan få bostadsbidrag eller de md försörjningsstöd. Kanske en stor somalisk barnfamilj som bor trångt i Fröslunda, för här finns ju inga inkomstkrav för att få hyra, som det gör i Brunnsbacken, Fröslunda och i Lagersberg!

1 tanke på “Vilka bor på Eskilsgatan 83?

  1. En hyresgäst som är 67 år med noll i inkomst bor tillsammans med en annan person som har en väldigt låg inkomst, det är såna som bor här, nått man borde skriva till Jimmy Jansson och berätta, för han trodde ju inte att det bor några med försörjningsstöd i Munktellområdet, vilket det också gör, så vad spelar det för roll, om kommunen sätter inkomst, som krav, för att hyra i ett visst område i allmännyttan?

    Man kan ju undra varför det blivit så här. Det har alltid pekats på, att det måste byggas lägenheter, som alla ha råd med och speiciellt billiga lägenheter, det har bara blivit tvärsom, allt dyrare lägenheter, som nästan bara kan hyras av de som kan få rejäla bidrag eller försörjningsstöd.

    Den som år ut och år in krävde byggandet av billiga hyresrätter, företrädde Hyresgästföreningen, så då förstår man varför det är som det är!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s